A 7-a Editie ABC Fitness Convention

In weekend-ul 10-11 noiembrie scoala ABC Fitness sarbatoreste 7 ani de activitate prin 2 zile pline de experiente unice, alaturi de peste 25 de traineri din România, Italia, Germania, Argentina, Nigeria si Bulgaria.

Anul acesta ai posibilitatea de a participa la un eveniment international, unde poti sa-ti alegi intre cele 8 clase de grup fitness diferite, 8 seminarii cu teme de actualitate in domeniul nutritiei, fitness-ului, gastrotehniei, coaching-ului, psihologiei (sambata), Party cu tema Romania 100 (sambata seara) si 3 concursuricu diferite probe fitness, cross fit si family fit si 3 workshop-uri sustinute de traineri cu experienta internationala (duminica).

Va fi un eveniment de sport, nutritie, experiente individuale si in familie, unde sponsorii si partenerii nostri te vor rasfata din toate punctele de vedere! Nu uita ca trebuie sa fii mereu actual si intr-o continua schimbare in bine!

Când?

Save the date: 10-11 noiembrie 2018

Sambata: intre 9.30-21.30

Duminica: intre 9.00-16.00

Unde?

Daimon Club - Calea Piscului 10, Bucuresti

Cum?

Informatiile despre eveniment, traineri si procedura de inscriere gasesti in linkul urmator:https://abcfitness.ro/evenimente/abc-fitness-school-convention-7th-edition/

Ne vedem la eveniment!

Scrie un comentariu

Please note, comments must be approved before they are published