Antrenament pentru Umeri

Antrenament pentru Umeri

   Salut! 

   Azi facem un antrenament pentru umeri, așa că hai să mergem la sală dar nu înainte de a te pregăti pentru acest antrenament intens. Cu o ora înainte de antrenament bea 400-500 ml fresh de pepene si opțional cu 30 de minute înainte de antrenament o fiola AAKG si una de Carnimax. Ok, hai la sala!

Incepe o încălzire generala 5 minute urmata de o încălzire locala a umerilor coatelor si spatelui. 

Inainte de toate vreau sa stabilim pauza intre serii: 30-max 40 secunde, si pauza intre exerciții : 1 max 1,5 minute. Incepem antrenamentul cu primul exercițiu :

   Împins militar cu bara olimpica. 5 serii x 15-20 rep

exercitiu pt umeri impins militar cu bara olimpica antrenament deltoizi angel rodian

Incepe prima serie cu bara goala, si mărește greutatea la fiecare serie,dar tine minte sa te concentrezi pe execuția corecta si respirație. Iar mișcarea sa fie amplă,desigur asta e valabil și pt urmatoarele exerciții. 

 CLICK AICI pentru programul de antrenament pt abdomen (descarca-l gratis)

   2. Fluturari inverse pentru umeri posteriori. 5x12 15 

Incepe cu o greutate relativ ușoară, chiar daca faci 20-25 de repetari in prima serie, apoi crește greutatea la fiecare serie pentru a executa cu dificultate cele 12-15 rep. Nu te dezlipi cu pieptul de propta, si nu smuci pe faza concentrica. Concentrează-te pe execuția corectă si respirație. In faza excentrica revino ușor, lent 4-5 secunde.

 

   3. Împins cu gantere din așezat. 5x20

Ridica spătaru cat mai aproape de 90grade, pe parcursul executării menține fundul cat mai aproape de spătar, nu fura din execuție! E adevarat ca "împingi mai mult" daca lasi spatarul mai pe spate sau daca duci fundul in față, că aproape cazi de pe bancă , dar exercitiul nu va fii la fel de eficient si vei da vina pe diferite "chestii" ce iau altii ca sa aibe umerii rotunzi si definiți.

 

   4. Împins la aparat pentru umeri. Priza pronatie. 5x20 

Ultimul exercițiu pentru azi il vom executa la aparatul de împins pentru umeri. Aici te rog sa tii aceeasi poziție sau postura corecta a corpului pe banca si sa te concentrezi pe faza excentrică a contracției, si sa cobori lent 4-5 secunde. La fel vreau sa incepi cu o greutate mai ușoară si sa mărești pe parcursul seriilor.

La sfarsitul antrenamentului iti recomand 5 minute de stretching si relaxare.

Acum, dupa ce ai facut antrenamentul te rog sa intri aici si sa imi spui cum a fost si cum te simti Click aici pentru mesaj sau scrie mai jos in comentarii

Ai nevoie de ajutor? Vrei sa cresi in masa musculara sau sa slabesti?

Scrie-mi aici(CLICK) si hai sa lucram impreuna online. Vorbim la telefon, stabilim prioritatile, facem anamneza iar apoi ma apuc de treaba si iti pregatesc un plan de antrenament 100% personalizat pentru tine si un plan alimentar pentru a ne atinge scopul si a duce un stil de viata sanatos.

Numele meu e Angel Rodian, fac sport de 19 ani si sunt antrenor de fitness de 8 ani, acum sunt aici, online pentru tine si vreau sa te ajut si sa iti arat ce si tu poti avea rezultate extraordinare, dar prin munca: antrenament,odihna si alimentatie! 

Scrie-mi acum! (Click)

 

Scrie un comentariu

Please note, comments must be approved before they are published