Curs Instructor Fitness si Personal Trainer

Urmatorul curs ABC Fitness in Timișoara si Lugoj 

🎓"Nu e doar un curs. E experienta mea pe cate ti-o transmit tie!
Ma voi asigura ca dupa terminarea acestui curs vei dobandi cunostinetele necesare si vei fii pregatit pentru a-ti incepe noul tau job de PERSONAL TRAINER" -Angel Rodian

Au inceput inscrierile pentru cursul de INSTRUCTOR FITNESS si PERSONAL TRAINER 
Locatie: Timisoara

Mai multe detalii: Telefon 0725746479

Trimite un mesaj click aici


🔔Ce inveti la acest curs?
➡️Anatomie si Biomecanica
➡️Exercitii de Culturism si Fitness
➡️Powerlifting
➡️Cossfit
➡️Functional Training
Inveti cum sa lucrezi cu clientul in regim de Personal Training
➡️Anamneza
➡️Formule de calcul pentru stabilirea IMC, BMR, GI etc
➡️Factorii care influenteaza stabilirea antrenamentului si Dietei
➡️Metode de antrenament
➡️Studiu de caz individual cu fiecare cursant
➡️Si multe altele

🔔Contacteaza-ma si iti voi da mai multe detalii 👇
https://wof-worldoffitness.com/pages/angel-rodian

  • 500 lei reducere: Pachet curs Instructor Fitness si Personal Trainer 2500 lei
  • Curs Instructor Fitness 1800 lei -Level 2
  • Curs Personal Trainer 1200 lei  -Level 3

 

ABC Fitness School https://abcfitness.ro/

Pentru inscriere va rugam accesati: ABC Fitness School https://abcfitness.ro/

sau la telefon 0761.393.357 / 0761.393.358

mail: office@abcfitness.ro

program: Luni – Vineri 08.00-22.00
Sâmbătă – Duminică 09.00 – 15.00

 

Descriere Curs instructor fitness

Instructorul de fitness (cod COR 342302) îşi desfăşoară activitatea în spaţii/săli special amenajate şi dotate cu echipamente specifice.

Practicarea ocupaţiei Instructor fitness presupune deţinerea unor competenţe referitoare la identificarea cerinţelor clienţilor, stabilirea tipurilor de programe de întreţinere corporală şi a tipurilor de exerciţii de fitness adecvate acestor cerinţe, precum şi la stabilirea necesarului de aparate şi accesorii în funcţie de tipurile de exerciţii de fitness ce urmează să fie efectuate de către clienţi, asigurând tot timpul funcţionalitatea aparatelor de fitness disponibile.

În desfăşurarea activităţii sale, instructorul de fitness utilizează un complex de echipamente specifice (aparatele şi accesoriile de fitness), cărora le asigură permanent funcţionalitatea (prin verificare şi întreţinere curentă), cu respectarea condiţiilor precizate în regulamentul intern al sălii.

Responsabilitatea, rigurozitatea, operativitatea, capacitatea de comunicare, uşurinţa comunicării într-o limbă străină, discernământul, atenţia şi îndemânarea reprezintă câteva aptitudini absolut necesare practicării ocupaţiei instructor de fitness.

Orașe în care desfășurăm cursul:

 

Descriere Curs Personal Trainer

Cine este si ce face un Personal Trainer (instructorul de aerobic-fitness la nivelul de calificare maxim – perfectionarea)?

Conform legislaţiei din România, respectiv legislaţiei Uniunii Europene, şi respectând SO (standardul ocupational) Cod COR 342304 – Instructor aerobic-fitness (Standard elaborat de firma ABC FITNESS în colaborare cu d.na Sanda Toma Urichianu, decan la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universitatii Ecologice în anul 2012), Instructorul de aerobic – fitness îşi desfăşoară activitatea în mod independent sau ca angajat al unor diverse instituţii cu caracter public sau privat, cum ar fi şcoli şi cluburi de aerobic-fitness, centre de agrement, centre educative pentru copii şi adolescenţi, conform normelor legale din domeniul activităţilor instructive, recreative şi de divertisment.

Instructorul de aerobic fitness (Personal Trainer-ul) este specialistul care se ocupa de optimizarea potenţialului fiziologic şi estetica corporală a participanţilor/clienţilor, precum şi de dezvoltarea calităţilor motrice la un nivel superior celui iniţial, fapt care reclamă o pregătire aprofundată şi polivalentă.

Instructorul de aerobic-fitness utilizează o serie de criterii funcţionale pentru stabilirea grupelor de lucru, cum ar fi: aptitudini individuale, vârstă, sex, interese, experienţă, disponibilitatea individuală a participanţilor, cerinţe şi nevoi speciale, capacitatea sălilor de instruire, structura necesară pe sexe, etc.

Instructorul de aerobic-fitness este un bun cunoscător al tipologiilor de caractere umane, el trebuie să asigure un climat favorabil desfăşurării activităţilor propuse, care să permită desfăşurarea activităţilor de instruire conform planificării şi îndeplinirea obiectivelor propuse în condiţii de menţinere a unei bune dispoziţii tuturor participanţilor/clienţilor.

În funcţie de opţiunile exprimate de unii participanţi/clienţi, instructorul de aerobic-fitness, poate derula programe asistate unu la unu, în regim de ”personal trainer” (instructor personal). În regim de ”personal trainer”, instructorul de aerobic-fitness poate colabora cu o echipa de specialişti: nutriţionişti, medici, laboranţi care efectuează testări biomotrice, psihologi, fizioterapeuţi, maseuri, etc.

În acest caz instructorul de aerobic-fitness pregăteşte evaluarea şi aplică metodele de evaluare, realizează documente şi rapoarte privind rezultatele înregistrate la probe şi testari. Evaluează curent (prestaţia, eficacitatea şi alţi indicatori), pe parcurs, dar şi la datele prevăzute în planul de pregătire. Elaborează analize şi sinteze scrise ce urmează a fi corelate cu rezultatele de laborator şi testele efectuate de colectivul de specialişti cu care colaborează şi raportează starea de antrenament, parametrii antropometrici s.a. ai persoanei/clientului înscris în programul de tip ”personal trainer”.

Pe de altă parte, instructorul de aerobic-fitness, în cadrul unor furnizori de formare profesională autorizaţi, poate deveni formator pentru noi categorii de instructori, fiind implicat în activitatea de formare a deprinderilor şi atitudinilor de instruire a celor interesaţi de domeniul sportului comercial şi să promoveze activitatea de aerobic-fitness ca pe o profesie sau parte a unei profesii.

Orașe în care desfășurăm cursul:

2 comments

Pusok Alexandru

Poți te rog sa îmi spui cât costa un astfel de curs???

Florin Lupescu

Multumim mult pentru ca m.ai ajutat sa devin Instructor de Fitness,respectiv Antrenor Personal.Modul tau de a ma invata la cursuri ceea ce trebuie sa fac , m.a ajutat foarte mult la examen iar notele mari pe care le.am luat se datorează in mare parte ție.Recomand cu drag!

Scrie un comentariu

Please note, comments must be approved before they are published