Supergirl - Subofiter Pompier concurenta Fit Challenge

Buna Laura! Ne bucuram ca ai acceptat invitatia noastra si suntem nerabdatori sa aflam cat mai multe din ceea ce faci. Am aflat ca lucrezi ca Subofiter la Pompieri, dar esti si concurenta la Fit Challenge, deci avem multe de discutat.

 

Cum te numesti: Ma numesc Lupsac Laura Maria


Unde locuiesti : Locuiesc in Caransebes , județul Caras Severin.


De cat timp faci sport : Pot sa zic ca sportul nu mi-a fost străin niciodată încă de mică am făcut înot iar apoi atletism , iar prin natura meseriei trebuie sa ma mențin intr-o forma fizica buna pentru a fii cât mai operativa in diversele situații care se impun , iar Fitness fac de aproximativ 2 ani și jumătate.


Ai mai facut si alte sporturi : De departe Fitnessul, consider ca reușesc sa fac o conexiune între minte și trup, sa am acel plus de energie pe care sa o transmit și altora intr-un mod pozitiv .


Care e preferatul tau, de ce : Performanța nu am făcut dar am participat in liceu la crosuri sportive și pot spune ca exista satisfacția de a duce la bun sfârșit un obiectiv propus , primind la sfârșit o recompensa sau un loc pe podium.


Unde te antrenezi : Ma antrenez in orașul meu , la Sighy Gym.


Cu ce te ocupi : Lucrez ca subofiter operativ principal la Detașamentul de Pompieri din Caransebes.


Ce te-a facut sa te inscrii la fit challenge : Încă din momentul în care am auzit de aceasta competiție, mi-am dorit cu ardoare sa fac parte din marea familie Pro Nutrition, putând sa ma autodepășesc , eu mereu fiind intr-o competiție cu mine cea de ieri ,de azi și ceea din viitor .


Care este obiectivul tau: Obiectivul meu este da a acumula masa musculară , armonizandu-mi cât ma fit corpul și de a distruge mitul ca o femeie cu mușchi este o femeie grasa sau cumva mai masculină ci din contra .


Dupa ce iti atingi obiectivul, care va fii urmatorul pas : După ce îmi ating obiectivul următorul și cel mai important pas este menținerea iar apoi îmi doresc sa particip și la alte competiții gen : Grand Prix , body fitness , etc


De cate ori pe saptamana te antrenezi : Ma antrenez de câte ori am ocazia , dar in general am 4 sau chiar 5 antrenamente pe săptămâna .


Care e tipul tau preferat de antrenament: In antrenamentele mele obișnuiesc sa lucrez antrenamentele funcționale și consider ca sunt foarte practice și chiar uzuale pentru toată lumea , chiar și pentru începători deoarece se ghidează după mișcarile clasice , gen o genoflexiune o faci și in momentul când te apleci sa iei o sticla spre exmplu, dar îmi plac și cele de forța și pompare .


Cate mese ai pe zi : Am cinci mese pe zi , dintre care trei principale și doua secundare, gustări .


Care e una din mesele tale preferate: Îmi place pieptul de pui la grătar sau la tava cu multe legume sau linte , fasole verde, spanac , dar totodata îmi plac și shakeurile proteice cu avocado, banana , portocale , morcov, sfecla roșie și grapefruit , etc .


Care e una din gustarile tale preferate: Dintre gustări , am mai multe care îmi plac dar o sa enumăr doar doua :
Budinca de Chia și turta proteica făcută in casa din multe semințe ca : hrișca , psyllium, ovăz este foarte consistentă și merge foarte bine sa o consumi cu un iaurt simplu sau de fructe .


Poti sa ne dai un exemplu de antrenament: Un exemplu de antrenament care îți solicita o grupa mare de mușchi sunt picioarele și aici avem câte patru serii sau trei cu pauze de câte 40 secunde după fiecare Exercițiu efectuat și câte un minut după terminarea seriei. Abductori 4x30,20,15,12,10,8 la aparat apoi urmează fanfarile 4x 20 de repetari pe fiecare picior cu gantere alternative.
4x 20 fesieri la saltea cu treceri stânga , dreapta cu piciorul întins .
4 sau 5 serii x 20 genoflexiuni cu gantera la piept goblet.
Acest antrenament îl putem încheia cu cardio gen banda , bicicleta , eliptica etc


Tinand cont de rezultatele tale dupa o saptamana de antrenament cu Angel Rodian, cum poti explica aceasta transformare, si cum ti se par antrenamentele online: Din punctul meu de vedere Angel Rodian este un sportiv foarte complex prin performanțele obținute de-a lungul timpului in Fitness , un adevărat profesionist care reușește prin platforma World of fitness România sa te ia practic de la zero și sa te aducă la nivelul pe care tu îl ai in obiectiv prin dietele personalizate cât și prin Exercițiile filmate și explicate detaliat pas cu pas.


Ce sfat motivational le dai cititorilor: Nu renunța niciodată la visul tău , crede in tine și cu siguranța munca îți v-a fi încununată de succes.


Ce sfat le poti da persoanelor care vor sa lucreze cu un antrenor personal online, cum sa il aleaga? Persoanele care vor sa lucreze cu un antrenor personal in primul rând trebuie sa îl aleagă după următoarele criterii: 1) Performanța sportiva, 2) felul de a transpune cunoștințele lui prin a găsi o metoda cât mai ușoară și practica de a relaționa cu clientul și invers , 3) Interacțiunea cu clientul atât in mod direct cât și prin metode alternative : platforme online 😊

 

Facebook:

Laura Maria Lupsac:  https://www.facebook.com/lupsac.maria

Angel Rodian https://www.facebook.com/angelrodianpro

Scrie un comentariu

Please note, comments must be approved before they are published