Wings of Strenght, Romania Muscle Fest PRO

 

Wings of Strenght, Romania Muscle Fest PRO

 

Romania Muscle Fest Pro va avea loc in Noiembrie 23-25, 2018 la Romexpo.

 

Este un concurs international de Culturism Si Fitness IFBB Professional League si Calificari pt Mr Olympia

 

Vezi aici site-ul oficial 

 

date de contact:

tgflex.florida@gmail.com

strezaclaudiu@yahoo.com

PROGRAM

IFBB Professional League PRO sportivii trebuie să aleagă doar o singură categorie.

Contractele pot fi obținute prin contactarea biroului IFBB Professional League la adresa ifbbproleague@aol.com.

Vineri, Hotelul Ramada Plaza, ora 16:00, 23 noiembrie: Faceți cunoștință cu profesioniștii IFBB Professional League & Check-In.
Men Bodybuilding, 212 Lb. Men Bodybuilding, Women Bodybuilding, Fitness, Figure, Men Physique, Women Physique, Bikini & Classic Physique

Vineri, Hotelul Ramada Plaza, 17:00 - 19:00, 23 noiembrie: Check-in la sportivul amator.

Sâmbătă, ROMEXPO, 9am, 24 noiembrie: Wings of Strenght România Muscle Fest Amatori IFBB Professional League Pro Preliminari preliminari; imediat următor, Top 10 prezentări și clasamente finale.

Duminică, ROMEXPO, ora 9:00, 25 noiembrie: IFBB Professional League Wings of Strengh România Muscle Fest Pro.
Fitness (2 pc) comparisons, Women Physique (2 minute routines) plus comparisons, Figure presentation plus comparisons, Women Bodybuilding (2 minute routines) plus comparisons, Fitness (2 minute routines) and Bikini presentation plus comparisons.

Pauză 30 minute pentru juriu

212 Men Bodybuilding (2 minute routines) plus comparisons, Classic Physique (2 minute routines) plus comparisons, Men Physique presentation plus comparisons and Men Bodybuilding (2 minute routines) plus comparisons.Fitness Top 6 Awards, Women Physique Posedown & Top 6 Awards, Figure Top 6 Awards, Women Bodybuilding Posedown & Top 6 Awards, Bikini Top 6 Awards, 212 Men Bodybuilding Posedown & Top 6 Awards, Classic Physique Posedown & Top 6 Awards, Men Physique Top 6 Awards & Men Bodybuilding Posedown & Top 6 Awards.ATENȚIE FOTOGRAFII ȘI VIDEOGRAFII: Camere video și teleobiective sunt strict interzise la orice eveniment Tim Gardner Productions IFBB Pro-Am.

INFORMAȚII IMPORTANTE PENTRU Atletii NPC: Toți concurenții trebuie să aibă un card NPC actual la check-in-ul sportivului. Membrii NPC rulează în anul calendaristic de la 1 ianuarie până la 31 decembrie.

Timpul alocat va apărea la 60 de secunde pentru rutine individuale coregrafice la muzică la finala de seară pentru NPC Men & Women Bodybuilding, Physique Classic & Women Physique. NPC Fitness rutine va avea loc la 2 minute.

Muzica dedicată trebuie să fie furnizată pe o unitate flash USB sau un CD dedicat. Atletul poate selecta doar un fișier pentru fiecare unitate flash. Nu vor fi acceptate e-mailuri.

Jocurile de gimnastică sunt interzise în toate categoriile, cu excepția celor de la Women Fitness și vor avea ca rezultat descalificarea.

Divizia NPC Fitness nu va mai avea rotundă în două părți. Toți sportivii NPC vor fi judecați după rutinele lor de fitness, incluzând următoarele mișcări obligatorii; push-up, lovitura mare, straddle hold & side split.

Un sportiv NPC poate concura în divizia Novice dacă nu a fost plasat niciodată primul într-un spectacol NPC.

Un atlet NPC poate concura în divizia "Prima Data", dacă nu a intrat niciodată într-un concurs de NPC.

Vă rugăm să consultați 2018 NPC Classic Physique conditii de înălțime și greutate .

Începând cu anul 2018, numai primele două din fiecare clasă deschisă din fiecare categorie se vor califica pentru starea NPC la nivel național. Calificarea este bună în anul următor.

Va rugam sa va aduceti propriul echipament pentru incalzirea musculara.

Backstage passes pot fi achiziționate numai la check-in-ul sportivului NPC. Acest destinatar trebuie să aibă un card de membru NPC cu identificare adecvată în scopuri de răspundere. Trebuie să arate dovada achiziționării de bilete de prejudecăți și de seară înainte de a cumpăra o trecere în culise. Nu veți putea trece de securitate în culise fără acreditări corespunzătoare. Videoclipurile în culise sau videografia sunt strict interzise.

NPC News Online este fotograful / videograful oficial la toate evenimentele de la Tim Gardner Productions. Maximum Muscle Report & Muscle Papa va asista așa cum este indicat pentru fiecare atribuire desemnată. Fotografiile individuale pot fi rezervate și programate la fiecare eveniment.

Hot Spot Tanning este compania oficială de bronzare, păr și machiaj la toate evenimentele lui Tim Gardner Productions. Nici o altă companie de bronzare nu are voie să se înființeze la hotelurile gazdă oficiale desemnate.

Participanții la NPC se pot înregistra online pentru fiecare eveniment desemnat Tim Gardner Productions @ www.timgardnerproductions.com. Fiecare sportiv poate intra în mai multe categorii în mai multe categorii pentru crossover-uri multiple, dacă este eligibil. Taxele de înscriere nu sunt rambursabile, dar pot fi aplicate ca un credit pentru un viitor eveniment Tim Gardner Productions.

ATENȚIE ATLETI IFBB LIGA PROFESIONALĂ: Toți sportivii IFBB Professional League trebuie să fie în stare bună și să aibă o calificare de membru valabil. Contractele IFBB Professional League pentru fiecare concurs desemnat sunt obținute numai de la Oficiul Ligii Profesionale IFBB. Contactați biroul de la Pittsburgh @ ifbbproleague@aol.com.

Timpul de alocare va avea loc la 2 minute pentru rutine individuale coregrafice la muzică la finala de seară pentru finaliștii IFBB Professional League Men & Women Bodybuilding, Fitness, Clasic Physique & Women Physique.

Muzica dedicată trebuie să fie furnizată pe o unitate flash USB sau un CD dedicat. Atletul poate selecta doar un fișier pentru fiecare unitate flash. Nu vor fi acceptate e-mailuri.

Vă rugăm să consultați versiunea revizuită 2018 IFBB Professional League Clasic înălțime și greutate 

Vă rugăm să rețineți că datorită preocupărilor legate de răspundere, echipamentele de greutate din zona pompei nu mai pot fi furnizate. Aveți voie să aduceți propriile echipamente pe propriul dvs. risc.

Card de intrare in Basckstage pot fi achiziționate numai la check-inul sportiv al IFBB Professional League. Acest destinatar trebuie să aibă un card de membru NPC cu identificare adecvată în scopuri de răspundere. Trebuie să arate dovada achiziționării de bilete de prejudecăți și de seară înainte de a cumpăra o trecere în culise. Nu veți putea trece de securitate în culise fără acreditări corespunzătoare. Videoclipurile în culise sau videografia sunt strict interzise.

NPC News Online este fotograful / videograful oficial la toate evenimentele de la Tim Gardner Productions. Maximum Muscle Report & Muscle Papa va asista așa cum este indicat pentru fiecare atribuire desemnată.

Hot Spot Tanning este compania oficială de bronzare, păr și machiaj la toate evenimentele lui Tim Gardner Productions. Nici o altă companie de bronzare nu are voie să se înființeze la hotelurile gazdă oficiale desemnate.

Toți sportivii din cadrul IFBB Professional League vor primi un bilet de intrare generală pentru o singură zi de concurs și o singură finală. Datorită numărului crescut de sportivi ai IFBB Professional League care concurează la un eveniment Tim Gardner Productions, actualii și foștii sportivi IFBB Professional League care nu concurează la show-ul desemnat nu vor mai primi un bilet gratuit decât dacă sunt autorizați de către Biroul IFBB Professional League. Sportivii trebuie să aibă o identificare adecvată înainte de a primi un set suplimentar de bilete. Biletele pierdute NU vor fi înlocuite. Un upgrade la un bilet VIP stabilit în locul perechii de admitere generală gratuită va fi oferit la check-inul sportivului IFBB Professional League pentru o taxă nominală.

Toți câștigătorii de premii din cadrul Ligii Profesionale din cadrul IFBB Professional vor fi obligați să completeze un formular W-9 complet sau lizibil sau W-8, dacă este cazul, înainte de a primi câștigurile.

 

Vezi aici site-ul oficial 

date de contact:

tgflex.florida@gmail.com

strezaclaudiu@yahoo.com

Scrie un comentariu

Please note, comments must be approved before they are published