Coaching

Coaching pentru dezvoltare personala si profesionala.

Succesul este un proces, o strategie de viata, de a construi pe baza punctelor forte si de a minimiza slabiciunile.

 

Unul dintre citatele mele preferate este: " Daca sunteti singuri in varf, ceva nu faceti corect"
Singuratatea nu este o cerinta a leadershipului, este o consecinta a egoismului.
 
Intotdeauna persoana cel mai greu de condus sunteti voi insiva
Pentru a avea succes in orice domeniu, trebuie sa invatam cum sa nu ne stam in cale.
 
Nu va gestionati timpul, gestionati-va viata.
Timpul este un angajator care da sanse egale: toata lumea primeste 24 de ore pe zi, nu mai mult, nu mai putin; dar nu toata lumea obtine acelasi lucru in cele 24 de ore primite.
 
Concentrati-va atentia asupra lucrului principal
Va veti epuiza incercand sa fiti experti in toate. Pentru lideri este mai bine sa stie cele mai importante lucruri decat sa stie totul.
 
Pentru tot ceea ce castigati, renuntati la ceva
Renuntati la ceea ce aveti astfel incat sa va puteti intinde dupa ceva nou.
 

Esti Instructor Fitness, Antrenor Personal sau ai o afacere in nisa Fitness / Welness, inseamna ca pentru oamenii din jurul tau esti un lider!

Sesiunile de Coaching sunt destinate persoanelor care au, sau isi doresc, o afacere in domeniul Fitness & Welness. Fie ca esti Personal Trainer, Instructor Fitness, Nutritionist sau detii o sala / studio unde ai de-a face cu clienti, aceste sesiuni te pot ajuta sa-ti dezvolti afacerea, sa-ti maresti portofoliul de clienti si sa imbunatatesti calitatea serviciilor tale.

Esti pregatit sa faci imbunatatiri dramatice in viata ta personala si profesionala, sa te bucuri facand ceea ce-ti place cu succes? Perfect! Sunt aici pentru a te indruma...completeaza formularul de mai jos, mentioneaza daca esti interesat de coaching individual sau de grup, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp.