Politica de returnare

Produsele pot fi returnate in 14 zile calendaristice de la data achizitiei. 


*Dacă au trecut 14 de zile de la cumpărare, din păcate, nu vă putem oferi o rambursare sau un schimb.

Pentru a fi eligibil pentru o returnare, produsul trebuie să fie neutilizat și în aceeași stare pe care ați primit-o. De asemenea, trebuie să fie în ambalajul original.
Mai multe tipuri de bunuri sunt scutite de a fi returnate.
Bunurile perisabile, cum ar fi alimente, flori, ziare sau reviste, nu pot fi returnate. De asemenea, nu acceptăm produse care sunt bunuri intime sau sanitare, materiale periculoase sau lichide sau gaze inflamabile.

Produsele sau serviciile aflate in promotie sau pret redus nu pot fi returnate.


Elemente suplimentare nereturnabile:
  • Carduri cadou
  • Produse software descărcabile
  • Produsele "download digital": Programe de antrenament de orice tip si/sau diete
  • Unele produse de sănătate și de îngrijire personală

 

Pentru a vă completa returnarea, avem nevoie de o chitanță sau de o dovadă a achiziției. Vă rugăm să nu trimiteți produsul înapoi producătorului. Daca produsul achizitionat prezinta defecte de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs nou.
Contactati-ne pe e-mail la 
info.worldoffitness@gmail.com pentru rezolvarea oricarei probleme.


Procedura returnare produs


Plata transportului pentru returnarea produselor se va face,dupa caz,de catre d-voastra sau de catre noi, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.Vom chema noi curierul pentru dvs.In cazul in care doriti sa returnati produsul dintr-un motiv cauzat de catre noi si care a afectat produsul atunci vom plati transportul.
In cazul in care,doriti pur si simplu sa returnati produsul,va trebui sa platiti d-voastra taxa de retur a coletului.


Returnarea banilor se va face in termen de cel mult 14 zile intr-un cont bancar specificat de dumneavoastra pe e-mail info.worldoffitness@gmail.com
*Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform OUG 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara urme de utilizare, cu toate accesoriile, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. 
*Produsele de tip "Download Digital" nu se pot returna.


 
Procedura inlocuire produs 


In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta defecte de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs nou.Contactati-ne pe e-mail pentru rezolvarea oricarei probleme.

 

Va multumim
Echipa wof-worldoffitness.com
Contact: 0725746479
Email: info.worldoffitness@gmail.com